Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Büyükşehir'den Havran'a Eybek Suyu müjdesi

Büyükşehir

Eybek Suyu Havran İçme Suyuna kazandırılıyor.

Eybek Suyu Havran İçme Suyuna kazandırılıyor.
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur ve ekibi Havran’da incelemelerde bulundu.
Havran Hanlar mevkisinde su kaynaklarını gezerek incelemelerde bulunan Uğur, Havran’a en kısa zamanda Eybek suyunun getirilmesi çalışmaların başlatılacağını açıkladı.
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, BASKİ Genel Müdürü Mustafa Bayram ve ekibi, BASKİ Körfez Şubesi Müdürü Ali Enisi Isparta ile Havran Kaymakamı Yasin Öztürk, Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy, AK Parti Havran İlçe Başkanı Erdal Önder, Hanlar Mevkisinde su kaynaklarını gezerek incelemelerde bulundu.
Su kaynaklarının bolluğunun bölge için bir şans ve kısmet olduğunu belirten Uğur, uygulanacak doğru plan ve programlama ile bölgede su sıkıntısının kökten çözüme kavuşacağını, Ağustos ayı olmasına rağmen suların bolluğunun sevindirici olduğunu ifade etti.
Eybek suyunun Havran’a getirilmesi ile Havran Belediyesi tarafından harcanan yaklaşık 50 bin liranın belediyesinin kasasında kalacağı dile getiren, Büyükşehir Başkanı Uğur, Mustafa Bayram ve ekibine bir an önce çalışmalara başlanması talimatını verdi.
Ahmet Edip Uğur ve ekibi, ayrıca gün boyunca Havran genelinde yapılmakta olan projeleri, arıtma ve hastane için uygun olan yerleri inceledi.



  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 12.3 ° / 7.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı